Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Kongsberg Caravan

Historie

Kongsberg Caravan ble etablert i 1980 som et rent utleiefirma av campingvogner. Vi holdt tidligere til i Bevergrenda på Kongsberg, men har i noen år hatt tilholdssted i Bergmannsveien 323. Nå er vi tilbake i Bevergrenda i et noe mindre format.

I 1985 startet vi med utleie av bobiler. Dette gikk etter hvert over til også å gjelde salg av bobiler. Vi har forhandlet forskjellige merker i årenes løp.

I 1997 inngikk vi avtale med Niesmann-Bischoff om import, salg og service av deres bobiler. Dette har vært hovedmerket frem til 2015 hvor vi avsluttet salget av nye Niesmann bobiler. Høsten 2011 startet vi med salg og service av bobilmerket Roller Team. Dette er et prisgunstig produkt fra verdens nest største (Trigano) produsent av bobiler.

I tillegg til direktesalg driver vi også med import, bruktsalg og kommisjonssalg av bobiler. Kongsberg Caravan er godkjent verksted for biler fra Niesmann-Bischoff og Roller Team / Ci. Vi utfører service og reparasjoner, og monterer utstyr på andre merker. Kom til oss med din bobil!

Parabolantenner fra Teleco satelitteknologi får du kjøpt og montert hos oss.

Kontakt oss

Du finner oss ca. 4 km fra Kongsberg sentrum i retning Numedalpå østsiden av elva Numedalslågen. Kontakt oss gjerne for flere detaljer om våre bobiler og tilbehør.

Kontaktinformasjon

Adresse: Bævergrendveien 200, 3614 Kongsberg
E-post: post@kongsberg-caravan.no
Tlf.: 32 73 43 88/ 905 34 228

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn